top of page
HanneKelchtermans-K+B-594.jpg

 • business •

© Hanne Kelchtermans fotografie

inspiring surroundings

Deze ruime en open setting geeft een waaier aan mogelijkheden om zorgeloos te vieren, vergaderen of leren - zowel intiem als met een groot publiek. Van idyllisch bedrijfsfeest of originele vergadering tot uw productlancering of seminarie met cachet. Ons team staat klaar om je van A tot Z te begeleiden en je gasten en relaties omver te blazen.

J&M656.jpg

Personeelsfeest

Deze volledig vernieuwde, ruime zaal is voorzien van een vestiaire, ontvangstruimte, sanitair, privé salon, DJ hoek en riante toog. De grote gewelfde ramen, de massieve parketvloer en het decor van geroest staal en verweerd hout zorgen voor een naadloze overgang naar het prachtige omliggende groen. De grote zaal is perfect voor een personeelsfeest, een diner, productlancering of workshops.

 

- Capaciteit: 150 p. zittend of 300 p. staand

Image by Kelsey Chance

En veel meer...

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Cachecour. De spraakmakende entre, maakt meteen een indruk op uw gasten. Neem ze mee tot aan de fraaie binnenkoer van de eeuwenoude hoeve. Deze is discreet en natuurlijk afgescheiden voor een 100% privé-ervaring van uw business event.

Vergaderen

Deel uitmakend van de authentieke 13e eeuwse hoeve is de gerestaureerde kleinere zaal perfect voor vergaderingen of presentaties, afgezonderd van de rest van de feestlocatie. Wij voorzien de gewenste hapjes en drankjes tijdens uw bijeenkomst.

- Capaciteit: 50 p. zittend of 100 p. staand

Caroline & Maxime-147.jpg

© Wonders of love

Teambuilding

Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten en het samenbrengen van mensen in een prachtige omgeving. En om dat streven nog verder te verrijken, werken wij samen met Jeppa Sport. Jeppa laat mensen ziczelf (her)ontdekken door actief samen te bewegen op eigen niveau en op een verrassende manier. 

Lieze&Bram-309.jpg

© Laura Vleugels fotografie

bottom of page